Tlf: 29 12 79 13

Kontakt os

Hvis du ønsker flere informationer, skal du udfylde denne formular. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Tilfreds kunde

Jeg har været ledig i flere år og havde næsten opgivet da jeg kom i kontakt med Kate. På vores første møde havde Kate forskellige stillingsopslag med til mig.
Kate hjalp mig med en ansøgning og jeg kom til samtale, fik jobbet, slipper for at møde i Jobcenteret og jeg har fået troen tilbage på det kan lade sig gøre

Lene 50 år

 


 

Jobcenter

Både borgere og konsulenter er meget glade for dine forløb og udtrykker, at du tager dig tid… , borgerne oplever at blive hørt og sparret med. Konsulenterne er glade for den måde hvorpå du melder status tilbage - og jeg er glad for, at en af vores lidt mere følsomme (på den gode måde) borgere, er gået i arbejde.

Afdelingsleder


 

Tilfreds kunde

Hej Kate. Det var simpelthen så positivt at møde dig i dag. - jeg har virkelig fået blod på tanden og håb for at min fremtid på arbejdsmarkedet skal blive vanvittig spændende. Det er fuldstændig fantastisk denne udvikling, som du har hjulpet mig på vej imod! - tusind tak!

Utraditionel arbejdsmåde

Med sin utraditionelle måde at arbejde på, hjalp Kate mig til at få arbejde. Som ledig akademiker i den kommune, hvor jeg bor, er der ingen tiltag for akademikere. Det irriterede mig og jeg besluttede at alliere mig med KFHR. En søndag eftermiddag satte jeg mig for at skrive ansøgninger. Jeg var ved at brække mig. Skrev til Kate, at jeg havde modstand på. Det hjalp og jeg fik skrevet en utraditionel ansøgning.
På vores møde havde Kate sagt at jeg måtte bruge og misbruge hende. Mødet fandt sted sidst på foråret. Kate lovede, at jeg måtte bruge hende til jeg havde arbejde og så gav vi hinanden håndslag på, at jeg havde arbejde inden jul. Tilbage til ansøgningen. Jeg spurgte Kate om hun ikke kunne trække i nogle tråde, for jeg var sikker på, at jeg ikke kom til samtale, fordi jeg har en ph.d. grad og stillingen krævede en professionsbachelor. Det gjorde Kate og mandag blev jeg ringet op, om jeg ville komme til samtale tirsdag. Det gjorde jeg og der var fin kontakt og god stemning. Jeg fik ikke jobbet, men et andet afstedkom fordi Kate brugte sine forbindelser.

Anne Jensen

KFHR Kommunikation og formidling

Om os

Vi er et HR bureau, der formidler kontakt mellem virksomheder og medarbejdere. Vores mål er at være med i hele processen, når nye medarbejdere med de rette talenter og kompetencer skal findes og integreres i virksomheden.

 
 

Adresse

Industriholmen 80, 1.
2650 Hvidovre
Tlf: 29 12 79 13
E-mail: info@kfhr.dk